TED Samsun Koleji Lisesinde Muhteşem “19 Mayıs Gençlik Balosu”
21 Mayıs 2024
Anaokulu öğrencilerimiz Samsun Müzesinde
23 Mayıs 2024
TED Samsun Koleji Lisesinde Muhteşem “19 Mayıs Gençlik Balosu”
21 Mayıs 2024
Anaokulu öğrencilerimiz Samsun Müzesinde
23 Mayıs 2024

Samsun İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından yürütülmekte olan “Okulum Sahnede Projesi” çerçevesinde projeye alınan tek özel okul olan TED Samsun Koleji Özel Lisesi tarafından Anadolu’nun Diriliş Destanı Oyunu izleyici ile buluştu.

Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Sanat Merkezi Küçük Salonda sahnelenen tiyatro oyununa Samsun İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Dr. Murat AĞAR, şube müdürleri, Köksal Ersayın Anadolu Lisesi, Sema Cengiz Büberci MTAL, Yeşilkent Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri ile değerli velilerimiz katıldı.

Öğrencilerimizin tiyatro oyununda sergilediği muhteşem performans izleyiciler tarafından büyük beğeni topladı. Oyunda emeği geçen öğrencilerimiz ve öğretmenlerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.