2024 İngiltere Yaz Okulu Programı

25 Haziran 2024
TED Samsun Koleji 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına Başladı
9 Eylül 2024
25 Haziran 2024
TED Samsun Koleji 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılına Başladı
9 Eylül 2024

TED Samsun Koleji olarak “yaparak yaşayarak öğrenme” temelli dil edinimi ilkemiz doğrultusunda her yıl yaz ayında gerçekleştirdiğimiz yaz okulu programını bu yıl İngiltere’de gerçekleştirdik.
İngiltere’nin Surrey bölgesinde yer alan “Box Hill School”da gerçekleştirilen “İngilizce Yaz Okulu” programına katılan öğrencilerimiz hem dil becerilerini geliştirmek hem de sosyal alanda aktif dil kullanımını pekiştirmek amacıyla akademik İngilizce dersleri ve derslerin yanısıra birçok farklı etkinlik içerisinde yer aldılar. Birçok farklı ülkeden öğrencilerle bir araya gelerek keyifli ve kalıcı arkadaşlıklar kurma şansını elde ettiler.
Kampüs dışında da gerçekleştirilen gezi ve kamp etkinlikleri dahilinde Londra ve Brighton kentlerini ziyaret ettiler ve Thorpe Park eğlence parkında keyifli bir gün geçirdiler. Ayrıca Warwick Kalesi çevresinde orta çağ temalı bir gecelik açık hava kampında konakladılar ve kılıç dövüşleri, cirit ve yırtıcı kuşların terbiyesi gibi gösteriler ile o dönemin günlük yaşam alışkanlıkları hakkında bilgi sahibi oldular.


Ansolon