Haberler > Okuldan Haberler
> İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ TED ANKARA KOLEJİNDE ELT SEMİNERİNDE
Türk Eğitim Derneği tarafından 04/Nisan/2009 Cumartesi günü İngilizce Dil Eğitimi Standardizasyon çalışmaları kapsamında okulumuz İngilizce öğretmenleri TED Ankara Kolejinde Guy Elders tarafından verilen küçük yaş gruplarında yazma becerisi geliştirme, hata düzeltme ve sınıf yönetimi üzerine bir günlük eğitim almışlardır.

Gerçekleşen eğitime TED Ankara Koleji, TED Polatlı Koleji, TED Konya Ereğli Koleji, TED Eskişehir Koleji, TED Batman Koleji ve TED Samsun Koleji İngilizce öğretmenler katılmışlardır.

Duyurular
2015 Tercih ve Yerleştirme Kılavuzu Videosu, oges.meb.gov.tr adresinde yayımlanmaya başlamıştır. Videoyu izlemek için tıklayınız.
2015 - 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIYAFET KATOLOĞU
2015 Ortaöğretim Kurumlarına Geçiş Uygulaması Tercih ve Yerleştirme e-Kılavuzunu bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız.
Vitamin Kazanım Değerlendirme Uygulaması hakkında daha fazla bilgi almak için tıklayınız.
09.05.2015 tarihinye Prof. Dr.Fidan Korkut OWEN'un İYİLİK HALİ YILDIZI MODELİ ve KENDİ YAŞAM KOÇUMUZ OLMAK konulu sunumunu
21 MART 2015 TARİHİNDE UYGULANAN TED OKULLARI GİRİŞ SINAVI SONÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
Ortak Sınavlar Yerleştirme Puanınızı hesaplamak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.
2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL ÜCRETLERİ
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Sınav Takvimleri Ortaokul ve Lise Sayfalarında Yayınlanmıştır.
Çocuklarda Davranış Yönetimi kapsamında “İletişim Becerileri ve Sınır Koyma” Konulu Seminer
ATATÜRK KÖŞESİ