Haberler > Okuldan Haberler
> İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ TED ANKARA KOLEJİNDE ELT SEMİNERİNDE
Türk Eğitim Derneği tarafından 04/Nisan/2009 Cumartesi günü İngilizce Dil Eğitimi Standardizasyon çalışmaları kapsamında okulumuz İngilizce öğretmenleri TED Ankara Kolejinde Guy Elders tarafından verilen küçük yaş gruplarında yazma becerisi geliştirme, hata düzeltme ve sınıf yönetimi üzerine bir günlük eğitim almışlardır.

Gerçekleşen eğitime TED Ankara Koleji, TED Polatlı Koleji, TED Konya Ereğli Koleji, TED Eskişehir Koleji, TED Batman Koleji ve TED Samsun Koleji İngilizce öğretmenler katılmışlardır.

5. SINIFLAR ORYANTASYON BİLGİLENDİRME
ANAOKULU ORYANTASYON BİLGİLERNDİRME
1.SINIF ORYANTASYON BİLGİLENDİRME
TED SAMSUN KOLEJİ ANAOKULU, 1. SINIF VE 5. SINIF ORYANTASYON ÇALIŞMASI ÖĞRENCİ ULAŞIM SERVİSİ ARAÇ BİLGİLENDİRMESİ
"2015 yılı TEOG uygulaması kapsamında oluşan yerleştirme sonuçları ve boş kalan okul kontenjanları" için tıklayınız.
TED SAMSUN KOLEJİ ÖZEL ORTAOKULU 24.08.2015 - 11.09.2015 TARİHLERİ ARASINDA YAPILACAK OLAN 8.SINIFLAR YOĞUNLAŞTIRILMIŞ DERS PROGRAMI
TED SAMSUN KOLEJİ ÖĞRENCİLERİ 2015 - 2016 ÖĞRETİM YILI EĞİTİM ÖĞRETİM DESTEĞİ'NDEN YARARLANABILECEKTİR DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYINIZ.
2015 - 2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI KIYAFET KATOLOĞU
2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL ÜCRETLERİ