Haberler > Okuldan Haberler
> İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ TED ANKARA KOLEJİNDE ELT SEMİNERİNDE
Türk Eğitim Derneği tarafından 04/Nisan/2009 Cumartesi günü İngilizce Dil Eğitimi Standardizasyon çalışmaları kapsamında okulumuz İngilizce öğretmenleri TED Ankara Kolejinde Guy Elders tarafından verilen küçük yaş gruplarında yazma becerisi geliştirme, hata düzeltme ve sınıf yönetimi üzerine bir günlük eğitim almışlardır.

Gerçekleşen eğitime TED Ankara Koleji, TED Polatlı Koleji, TED Konya Ereğli Koleji, TED Eskişehir Koleji, TED Batman Koleji ve TED Samsun Koleji İngilizce öğretmenler katılmışlardır.

Duyurular
6-7. Sınıf ÖZDEBİR Türkiye geneli deneme sınavı 26.04.2015 Pazar günü (1 hafta sonra) uygulanacaktır. Bilgilerinize.
21 MART 2015 TARİHİNDE UYGULANAN TED OKULLARI GİRİŞ SINAVI SONÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 5-6-7-8. Sınıflar 2.Dönem 2. Yazılı Sınav Tarihleri Yayınlanmıştır
Ortak Sınavlar Yerleştirme Puanınızı hesaplamak için aşağıdaki bağlantıya tıklayınız.
ERKEN KAYIT BİLGİLENDİRME
2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL ÜCRETLERİ
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Sınav Takvimleri Ortaokul ve Lise Sayfalarında Yayınlanmıştır.
Çocuklarda Davranış Yönetimi kapsamında “İletişim Becerileri ve Sınır Koyma” Konulu Seminer
Vitamin Kazanım Değerlendirme Sınavına ilişkin öğrenci raporlarına, www.vitaminegitim.com adresinden öğrenci kullanıcı adı ve şifresi ile ulaşılabilmektedir.
İŞTE TEOG SINAVINDA TED SAMSUN KOLEJİ FARKI
ATATÜRK KÖŞESİ