Haberler > Okuldan Haberler
> İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZ TED ANKARA KOLEJİNDE ELT SEMİNERİNDE
Türk Eğitim Derneği tarafından 04/Nisan/2009 Cumartesi günü İngilizce Dil Eğitimi Standardizasyon çalışmaları kapsamında okulumuz İngilizce öğretmenleri TED Ankara Kolejinde Guy Elders tarafından verilen küçük yaş gruplarında yazma becerisi geliştirme, hata düzeltme ve sınıf yönetimi üzerine bir günlük eğitim almışlardır.

Gerçekleşen eğitime TED Ankara Koleji, TED Polatlı Koleji, TED Konya Ereğli Koleji, TED Eskişehir Koleji, TED Batman Koleji ve TED Samsun Koleji İngilizce öğretmenler katılmışlardır.

ERKEN KAYIT BİLGİLENDİRME
2015-2016 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI OKUL ÜCRETLERİ
2014-2015 Eğitim Öğretim Yılı 2. Dönem Sınav Takvimleri Ortaokul ve Lise Sayfalarında Yayınlanmıştır.
Çocuklarda Davranış Yönetimi kapsamında “İletişim Becerileri ve Sınır Koyma” Konulu Seminer
Vitamin Kazanım Değerlendirme Sınavına ilişkin öğrenci raporlarına, www.vitaminegitim.com adresinden öğrenci kullanıcı adı ve şifresi ile ulaşılabilmektedir.
İŞTE TEOG SINAVINDA TED SAMSUN KOLEJİ FARKI
Ted Meşale E-Dergisi 19. Sayısı ile Yayında!
Şirketimiz 24.01.2015 Genel Kurul Duyurusu
Uluslararası geçerliliğe sahip Cambridge ESOL Sertifika sınavları bu yıl 30 Mayıs 2015 Tarihinde okulumuzda gerçekleştirilecektir.
2014-2015 TEOG Ortak Sınavlar e-kılavuzu için tıklayınız
ATATÜRK KÖŞESİ